Despre Noi

SC ALL PROMPT INVEST CONSTRUCT SRL este o firmă specializată în lucrările de construcţii, în special hidroizolaţii, amenajări interioare şi exterioare, având sediul central în Bucureşti.

Colaborează cu persoane fizice şi juridice, asociaţii de proprietari realizând atât hidroizolaţia teraselor de bloc, dar şi termoizolaţii, amenăjari interioare şi exterioare.

Având ca structură o echipă formată din ingineri, şefi de echipe şi muncitori calificaţi, Prompt Construct răspunde proiectelor ambiţionase şi exigenţelor clienţilor noştri cu lucrări executate în mod profesional şi cu simţ de răspundere.

* Preţurile sunt negociabile în funcţie de lucrare şi de cerinţele clienţilor noştri.

Lucrări

Hidroizolaţii Terase Bloc şi Acoperişuri

Termoizolaţii Terase, Faţade, Acoperişuri

Faţade Bloc, Reabilitări Termice

Placări cu gresie şi faianţă, montaj parchet

Zugrăveli şi vopsitorie cu lavabil pentru interior şi exterior

Izolaţii polistiren, izolaţie termică, izolaţii vată minerală

Servicii

Companie românească, dinamică, cu o componentă profesionistă, adaptabilă cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi.

Deţine o gamă variată de soluţii pentru hidroizolaţii şi termoizolări întalnite în mod curent în construcţii, având metode ce răspund celor mai noi tehnologii din domeniu.

Hidroizolaţii

Prompt Construct are ca domeniu de activitate lucrările de construcţii, hidroizolaţii şi amenajări executate cu profesionalism.

Amenajări Exterioare

Finsaje exterioare, zugrăveli, tencuieli, placări ceramice de exterior, recondiţionare, reabilitări termice, montare polistiren.

Amenajări Interioare

Realizează proiecte de finisare şi amenajare la cheie. Zugraveli, placări cu gresie şi faianţă, montaj parchet, compartimentari cu rigips.

Izolaţii

Faţade bloc, case, vile sau pereţi exteriori, reabilitări termice, termoizolaţii cu polistiren expandat sau vată minerală.

Parteneri